Dit doet een neuropsycholoog

Een neuropsycholoog houdt zich bezig met alles wat met het brein en je functioneren te maken heeft (νερο of ‘neuro’ is Grieks voor zenuw). Denk aan de invloed van je hersenen op je gedrag, emoties, geheugen – dit wordt ook wel het cognitief functioneren genoemd. Meestal werkt een neuropsycholoog met mensen die een hersenbeschadiging hebben opgelopen.

Als neuropsycholoog zet ik mijn kennis van het brein in om mensen te helpen nóg beter te functioneren en optimaal samen te werken met hun brein. Hierbij benadruk ik de connectie tussen stress, burn-out en de omgang met het brein.

Aan de Universiteit van Leiden ben ik opgeleid tot neuropsycholoog. Daar doceer ik nu met veel plezier de nieuwe generatie psychologen. Daarnaast heb ik verschillende post-master opleidingen gevolgd, waaronder Cognitieve Gedragstherapie en Acceptance and Commitment therapie. De wetenschappelijke kant vormt een belangrijk onderdeel van mijn trajecten. De wetenschap werkt – met mijn technieken en tips onderbouw ik dit. Aan de hand van mijn trainingen bewerkstellig ik duurzame groei en ontwikkeling bij jou op de werkvloer.

Ook aan de slag met focus en rust in je bedrijf?

Naar het aanbod