Rust gestookt bij deze partijen

“Gaat prima, wel echt druk”

…. is wat je veel hoort wanneer je aan je collega’s vraagt hoe het gaat.

Je werk is belangrijk voor je. Je bent er goed in. Je zit op je plek en wilt impact maken.

Tegelijkertijd merk je dat er op de werkvloer een hoge gevoelde werkdruk bestaat. Werknemers hebben het over de grote hoeveelheid informatie in projecten en overleggen.

De realiteit is: je brein heeft niet de capaciteit om deze prikkels te verwerken. Dit zorgt ervoor dat je meer stress ervaart, weinig structuur hebt, je je constant te druk voelt en je werk moeilijk los kunt laten. 

Stress is een terugkerend onderwerp bij jullie, maar de duurzame oplossing is nog niet gevonden ondanks jullie inspanningen voor workshops en lezingen.

Dit wil je niet meer. Toch?

Dit is het traject wat gaat zorgen voor het voorgoed afscheid nemen van ‘te druk’ zijn met teveel stress.

Hoe zou het zijn als je team..

  • Niet meer overprikkeld raakt door alle input, maar een glashelder systeem heeft om om te gaan met deze informatie.
  • Effectiever opladen, waardoor zij minder vermoeid zijn en minder fouten gaan maken.
  • Eindelijk kunnen zeggen dat het niet ‘te druk’ is op werk.
  • Precies weten aan welke knoppen ze moeten draaien als de motivatie en productiviteit inzakt.

Dit levert het Focus Traject je op..

Minder uitval. Punt.

Teveel te lang stress (burn-out klachten) of te weinig prikkeling (bore-out klachten) zorgen voor uitval. En hoe je het ook wendt of keert: de kosten van uitval zijn ruim 60.000 euro per werknemer. Er van uitgaande dat je deze persoon niet vervangt, anders kun je deze kosten verdubbelen.

Moeitelozer meer gedaan krijgen.

Door nieuw inzicht over hoe de kern van je hersenen in elkaar zit ga je anders naar je werk kijken en word je veel, veel productiever. Je weet wat de vier belangrijkste focusvalkuilen zijn en kent technieken om hiermee aan de slag te gaan.

Technieken die werken voor JOU.

Goedbedoeld advies voor minder stress vliegt je om te oren. Maar waarom werkt een tool of advies voor de een wel en de ander niet? Dit kan ontzettend frustrerend zijn. Dit komt door hoe de hersenen werken. In het Traject ontwikkelen we voor iedere deelnemer een BreinBlauwdruk waarin precies duidelijk wordt wat er wel en niet werkt voor je. Geen generalistische adviezen meer, maar een plan op maat.

Duurzame verandering, eindelijk.

Het Focus Traject is geen momentopname. Er treedt daadwerkelijke gedragsverandering op, doordat er ruimte is voor trial&error. Tweaken en optimalisatie. Gedragsverandering gaat niet over 1 dag ijs. Je leert niet alleen in groepsverband, maar er is ook ruimte voor het individu. Tijdens de een-op-een sessies maak ik gebruik van twee evidence-based stromingen waarin ik ben opgeleid om die daadwerkelijke verandering te bewerkstelligen: Cognitieve Gedragstherapie (CGT) en Acceptance & Commitment therapie (ACT).

Wat gaan we doen?

Het traject bestaat uit twee groepstrainingen en twee individuele coachingssessies in een tijdsbestek van twee maanden. In de tussentijd bied ik individuele ondersteuning aan. Er is plek voor twaalf deelnemers in één Focus Traject, zodat er écht aandacht is voor het individu.

Volgende maand al de helft minder druk? Boek hier je call in met Linde om het traject te bespreken.

Ik ben Linde

Vijf jaar opleiding tot neuropsycholoog. Twee post-master opleidingen. Ooit zelf zo gefocust als een garnaal. Kan nu niet meer zonder de Focus Methode.

Als neuropsycholoog los ik het verzuim, verloop en verzet op in jouw team door drukte wanneer jij werkt voor een overheid of NGO. Onder andere RVO Nederland en Milieudefensie hebben de waarde van dit traject ervaren.

Ik werk met jullie omdat ik weet dat je hart voor de zaak hebt. Maatschappelijk impact wil maken. Alleen zorgt dat er ook voor dat de kans dat je te druk wordt enorm groot is. Met alle gevolgen van dien.

Eenmalige trainingen of workshops lossen geen structurele problemen op. Met alle goede bedoelingen organiseren veel organisaties dit, maar het is pleister plakken op een botbreuk. Mijn Traject zorgt voor de verandering waar je naar op zoek bent.

Lees meer over Linde